Zoek
Filters

Bodysculptor

Huidversteviging

​De unieke golflengte waarvan BIOSTIMOLOGY gebruik maakt heeft een invloed op de onwillekeurige spieren. Elk bloedvat in het lichaam bevat onwillekeurig spierweefsel en uiteraard bestaat de huid uit tal van bloedvaten. De specifieke werking van deze therapie zorgt er dus voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen maar alsook een betere eliminatie van afvalstoffen.

​De behandeling met BIOSTIMOLOGY biedt aldus een indrukwekkend resultaat wat betreft huidverbetering en -versteviging. Een zachtere, strakkere en frissere huid!

 

Vetverbranding

De behandelbanden van BodySculptor met BioStimology® verspreiden een Bio-Energetisch-veld, dit is lage frequentie. Het gegenereerde Bio-Energetisch-laagfrequente veld stimuleert het natuurlijke proces van de afbraak van vetten. Het is vergelijkbaar met het magnetisch veld van de aarde dat nodig is voor de goede balans van het leven.

 

Genieten

Van de golven en velden voel jij alleen het aangename massage-effect, een zachte warmte en vooral een ontspannen gevoel. Bij ons kies je voor de "soft" om te genieten van een zachte massage en rustige muziek in een ruimte die volledige relaxatie uitstraalt. Onze tweede bodysculptor masseert wat harder, dus als je van een stevige massage houdt en graag een serie of filmpje meepikt tijdens je bodysculptorsessie dan kies je voor de Bodysculptor -TV, of je wisselt gewoon de beiden eens af. 

afspraak bodysculptor

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina