Zoek
Filters

Tarieven

Opstartconsultatie (60 min) 65€  DIËTIST

Dit is de eerste consultatie, als je nog geen dossier hebt bij ons. Dit kan het begin zijn van een afslanktraject of gewoon een losse consultatie voor persoonlijk dieetadvies of omwille van een medisch dieet of om te vermageren.

Opstartconsultatie (60 min) 65€  MOTIVATIE COACH

Dit is de eerste consultatie bij de motivatie coach. Heb je naast voeding ook wat mentale ondersteuning nodig, dan kan je hier een opstartconsultatie boeken. Volg je een Dieettraject of Combinatietraject dan is deze opstartsessie gratis. Maak er zeker gebruik van, alle hulp die je kan krijgen op de weg naar een gezond gewicht en evenwichtige levensstijl moet je meenemen. Je kiest nadien zelf hoe vaak je begeleiding en ondersteuning wil.

Opstartsessie (60 min) 65€  SPORTZOLDER

Dit is de eerste sessie op onze sportzolder. Onze fysiotherapeut stelt voor jou een persoonlijk oefenplan op. Het is belangrijk dat je alle informatie doorgeeft die belangrijk is om je plan op te stellen (medische achtergrond, sportervaringen, rugletsels, gewricht- of spieraandoeningen,.....). Het programma wordt volledig op maat geschreven en om de 6 weken aangepast.

Opvolgconsultatie 30min  45€  DIËTIST

Dit is een vervolgconsult bij de Diëtiste, je heb al een persoonlijk dieetplan laten opmaken en wil nu dat je vooruitgang wordt opgevolgd. Dit kan in het kader van vermagering en/of medische diëten. 

Opvolgconsultatie 30min  45€ MOTIVATIE COACH

Dit is een vervolgconsult bij onze Motivatiecoach, je bent ook al een eerste keer op motivatiegesprek geweest bij de coach. Nu wil je graag verder werken aan je doorzettingsvermogen, je motivatie, je wil volhouden en je doel bereiken. In een vervolgconsult bespreek je met onze coach hoe jij je eigen sterktes kan gebruiken om je dieet vol te houden.

Personal Training 1 keer 60min = 65€  SPORTZOLDER  of 8 keer = 499€

Opvolging en ondersteuning zit inbegrepen in alle trajecten. Deze sessie is bedoeld indien je vaker dan 1 keer per maand één op één persoonlijke begeleiding wenst, of indien je komt sporten zonder traject of abonnement. Deze tarieven zijn inclusief gebruik van de infraroodcabines, cardiotoestellen, work-out matjes, douches voorzien van shampoo, conditioner en douchegel, water, handdoeken en gebruik van onze koffie/thee-corner.

DNA Analyse 450 €

Een DNA test met mondswap om eindelijk te weten te komen welk dieet nu het beste bij jouw DNA past. De test zelf betaal je bij afname (450€), ongeveer 6 weken later komt je uitslag binnen. Dan nodigen wij je uit om de resultaten te bespreken en een persoonlijk voedingspatroon uit te werken op basis van je unieke DNA. Voor deze dieetconsultatie betaal je bovenop je DNA test 65€.

 

TRAJECTEN of ABONNEMENTEN PER MAAND 

De klanten met een abonnement of traject  in plaats van losse consultaties kunnen bij ons de beste vooruitgang voorleggen, ze verliezen meer en sneller gewicht, zijn meer gemotiveerd en houden langer vol.

Een traject is een bepaalde periode waarbinnen je onbeperkt gebruik mag maken van de diensten die binnen je traject vallen. De enige beperking is dat je slechts 1 sessie per discipline per dag kan plannen. De periode kies je zelf afhankelijk van wat je zelf nodig hebt. Je betaalt per traject van 3 maanden of via domiciliëring per maand. De domiciliëring kan op elk moment stopgezet worden. Zodra je je doel bereikt hebt kan je eventueel ook overschakelen naar een andere formule of gewoon af en toe een losse consultatie boeken. 

Alle sessies zijn op afspraak, je kan boeken via onze APP of website en online annuleren tot 15 min voor aanvang. De opstartkosten zijn steeds volledig inbegrepen in de trajectprijs.