Zoek
Filters

Dieethuis

Bij ons krijgt iedereen een individuele paramedische aanpak “op maat”. Wij werken niet met vaste regels of plannetjes maar zoeken voor iedereen een passend dieet, behandeling of begeleidingstraject. Wij beantwoorden graag je vele vragen over voeding maar doorbreken ook vele mythes.

Individueel, wetenschappelijk onderbouwd en haalbaar voor iedereen 

Streef je naar een gezond, vitaal en evenwichtig leven, dan ben je aan het juiste adres. Zoek je echter één of ander wonderdieet dan zal je met lege handen naar huis gaan, want dat bestaat niet. Al zullen de getuigenissen van cliënten en patiënten vaak op wonderverhalen lijken. Het is de verdienste van discipline, moed en een goede persoonlijke begeleiding.

Villa Vitta staat garant voor persoonlijk advies aan een betaalbare prijs. Niet alleen een traditioneel dieet of één bepaalde methode. Wij werken samen een schema uit op maat, met veel koolhydraten of net weinig, met maaltijdvervangers of uitsluitend gezonde voeding, een proteïnedieet of net één zonder vlees....Ons doel is om er voor te zorgen dat IEDEREEN een gezond gewicht kan bekomen en behouden.

Heb je vragen, zoek je begeleiding, advies en motivatie, je bent van harte welkom!

DIEETHUIS

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina