Zoek
Filters

Onze werkwijze

Het opstartconsult

In een eerste consultatie van 60 tot 90 minuten nemen we een anamnese van je huidige eetgewoonten, er gebeurt een lichaamsanalyse bestaande uit gewichtsmeting, meting van het vetpercentage, spiermassa en hydratatie via een BIVA. Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar het dieet dat bij jou past. Je gaat buiten met een kant en klaar dagschema waarin staat wat je best kan eten en hoe je dit kan inpassen in je dagelijks leven. 

 

De gratis dieet-diagnose

Weet je nog niet zeker of je je wel door ons wil laten begeleiden, wil je eerst eens weten welk dieet eigenlijk het beste bij je past, hoe we te werk gaan, ons eens persoonlijk ontmoeten? Maak dan een afspraak voor een gratis dieetdiagnose.

 

De opvolgconsultaties 

Nadat Tanja of Tamara, de hoofddiëtisten van Dieethuis je dieet geschreven hebben, kan je er voor kiezen om opgevolgd te worden. Tamara staat klaar om je eetplan tot in de puntjes toe te lichten. Ze zal afhankelijk van je feedback je eetschema volledig personaliseren, inspelen op veranderingen en haalbare doelen stellen. Elke dieetconsultatie gebruiken wij de BIA101 om een BIVA meting uit te voeren. Dat is niet zomaar je gewicht een vetpercentage meten maar een volledige bodyscan om de veranderingen tot op celniveau te kunnen meten en vergelijken. 

Maar natuurlijk is diëten veel meer dan "juist eten", het is soms een lange mentale weg naar een gezond gewicht. Daarom kan je voor opvolgconsultaties niet alleen bij de diëtiste, maar ook bij de motivatiecoach terecht. Nathalie helpt je door moeilijke momenten, bespreekt onbedwingbare eetdrang of luistert gewoon even naar je verhaal. Ze gaat samen met jou op zoek naar je eigen kracht. Een kracht die je in staat stelt je doel te bereiken.